بهترین مراکز عرضه پودر کاکائو ,ویژه شیرینیپزی و قنادی
آنچه در این مقاله میخوانیم...
بهترین پودر کاکائو برای کیکپودر کاکائو آلکالایزر شیرینیپزیمصارف دیگر پودر کاکائو در صنایع غذاییقیمتهای متفاوت پودر کاکائو خارجیمراکز عرضه پودر کاکائو شیرینیپزی
پودر کاکائو شیرینیپزی را میتوان در برندهای ایرانی و خارجی خریداری کرد. پودر کاکائو محصولی مغذی و پراستفاده است که از دانههای کاکائو به دست میآید. این محصول در تهیه مواد غذایی مختلفی کاربرد دارد. قنادیها و شیرینیپزیها از اصلیترین مصرفکنندگان پودر کاکائو محسوب میشوند. میتوان از این ماده در پخت انواع شیرینی و کیک استفاده کرد. پودر کاکائو در بستهبندیهای مختلف عرضه میشود. این محصول را میتوان به شکل گرمی و جزئی و یا به شکل کیلویی و با تناژ بالا خریداری کرد.
بهترین پودر کاکائو برای کیک
کیک شکلاتی و کاکائویی یکی از محصولات غذایی محبوب محسوب میشود که بسیار موردتقاضا میباشد. برای تولید این کیکها باید از پودر کاکائو استفاده کرد. نوع پودر کاکائو تأثیر زیادی بر میزان کیفیت کیک و طعم و عطر آن خواهد داشت. ازاینرو باید برای پخت کیک قنادیها از پودر کاکائو مرغوب و باکیفیت استفاده کرد. از بهترین پودر کاکائو برای کیک میتوان به پودر کاکائو آلتین مارکا اشاره کرد.
پودر کاکائو آلتین مارکا برندی ترکیهای میباشد. این پودر کاکائو در چندین کد مختلف تولید و به بازار عرضه میشود. کدهای اس ۹ و کد اس ۸ دارای بیشترین استفاده در ایران میباشد. قنادیها و شیرینیپزیها بیشتر از پودر کاکائو آلتین مارکا کد اس ۹ استفاده میکنند. این پودر کاکائو شیرینیپزی در بستهبندی مناسب ۲۰ و ۲۵ کیلویی و به شکل عمده در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
پودر کاکائو آلکالایزر شیرینیپزی
هنگامیکه دانههای کاکائو آسیاب شده نوعی پودر به دست میآید که از آن پودر کاکائو تهیه میشود. پودر کاکائو موجود در بازار دارای دو نوع آلکالایزر و طبیعی میباشد. پودر کاکائو طبیعی همان دانههای آسیاب شده کاکائو است که دارای اسیدیته زیادی بوده و به همین دلیل طعم و عطر تندی دارد و میزان تلخی آن بالا میباشد.
نوعی دیگر از پودر کاکائو در بازار موجود است که به پودر کاکائو قلیایی شده یا آلکالایزر شهرت دارد. این پودر کاکائو در طی مراحل خشک شدن و تولید حرارت داده میشود و برخی از مواد افزودنی به آن اضافه میگردد. این امر موجب ملایمتر شدن طعم و عطر آن و تیرهتر شدن رنگ پودر کاکائو میشود. برای تولید شیرینی از پودر کاکائو آلکالایزر استفاده میشود. پودر کاکائو آلکالایزر شیرینیپزی دارای عطر و رایحهای ملایم میباشد. این نوع پودر کاکائو شیرینیپزی از درصدهای چربی مختلفی برخوردار بوده و میتوان در بستهبندیهای مختلف آن را خریداری کرد.
مصارف دیگر پودر کاکائو در صنایع غذایی
علاوه بر تولید شیرینی و کیک از پودر کاکائو میتوان در صنایع غذایی دیگر نیز استفاده کرد. مصارف دیگر پودر کاکائو در صنایع غذایی عبارتاند از:
- تولید انواع شکلاتهای کاکائویی
- تولید انواع بیسکویت
- تولید برخی از نوشیدنیها و نوشابه
- تولید انواع دسرها
- تولید برخی از انواع بستنی
- تولید برخی از مواد لبنی مانند شیرکاکائو و… .
پودر کاکائو علاوه بر کارخانجات و تولیدیها دارای مصارف خانگی نیز میباشد. از این محصول میتوان برای تزئین مواد غذایی مختلف نیز استفاده کرد. پودر کاکائو شیرینیپزی با برندهای مختلف ایرانی و خارجی و به شکل گسترده مورداستفاده قرار میگیرند.
قیمتهای متفاوت پودر کاکائو خارجی
پودرهای کاکائو خارجی که به بازار عرضه میشوند از قیمتهای مختلفی برخوردارند. علت قیمتهای متفاوت پودر کاکائو خارجی متفاوت بودن برندها و هزینههای تولیدی هر کشور میباشد. همچنین نرخ ارز و هزینه واردات نیز تعیینکننده قیمت این محصول است. برای اینکه محصول را با قیمت پایینتری خریداری نمایید بهتر است سفارشهای خود را بهصورت بدون واسطه از طریق مراکز اصلی بازرگانی ثبت نمایید. بازرگانیها قیمت مناسبی برای پودر کاکائو شیرینیپزی در نظر میگیرند.