وارد کننده و بازرگانی پودر کاکائو خارجی
پودر کاکائو از دانههای کاکائو تهیه میشود و در انواع مختلفی در بازار موجود است. انواع مختلف پودر کاکائو شامل پودر کاکائو از نوک، پودر کاکائو از دانه کاکائو، پودر کاکائو هلندی، پودر کاکائو تلخ، یباشد. هر یک از این انواع ویژگیها و کاربردهای خاص خود را دارند.
انواع پودر کاکائو
- پودر کاکائو طبیعی قلیایی و فاقد چربی
- پودر کاکائو طبیعی قلیایی فاقد چربی
- پودر کاکائو طبیعی غیر قلیایی، فاقد چربی
- پودر کاکائو طبیعی غیر قلیایی فاقد چربی زدایی
تفاوت انواع پودر کاکائو
- رنگ : پودر کاکائو خالص و تیره تر از قلیایی آن است.
- پودر کاکائو: هلندی به صورت قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره و حتی گاهی سیاه دیده می شود.
- طعم : پودر طبیعی طعمی ملایم تر و دلنشین تر، از نوع قلیایی آن دارد.
- قیمت : قیمت این دو نوع پودر نیز با یکدیگر متفاوت است.
کاربرد پودر کاکائو :
- در پخت کیک و شیرینی
- برای تهیه دسرهای شکلاتی
- هات چاکلت و نوشیدنی ها
- تهیه بستنی و غذاهای یخ زده
- اسموتی و کافه گلاسه
- در سس ها و تاپینگ ها با طعم شکلات
- موکا و نوشیدنی های قهوه
- برای شیک ها و نوشیدنی های پروتئینی
- تهیه کلوچه و دونات
- بیسکوییت و ویفر
چگونه پودر کاکائو مرغوب را تشخیص دهیم؟
تشخیص پودر کاکائو مرغوب ، یاید جزو اصلی ترین دغدغه های یک تولید کننده موفق همیشه مد نظر باشد. درست است که تشخیص پودر کاکائو مرغوب کمی تخصصی و دشوار است، اما در اخر نتیجه ای مطلوب را در بر دارد.
برای تشخیص کیفیت پودر کاکائو نکاتی از قبیل میزان چربی ، میزان تلخی ، رنگ و خلوص و دیتا شیت و برگه آنالیز ، و … مهم هستند.
در خصوص درصد چربی پودر کاکائو ، معمولا پودر کاکائو ها بین ۱۰ الی ۲۲ درصد هستند و اگر پودر کاکائویی خارج از این رنج دیدید آن را نخرید.
پودر کاکائو بیش از حد تلخ یا بیش از حد تیره هم به هیچ وجه طبیعی نیست و احتمالا مواد اضافی در داخلش هست که باید از خرید آن صرف نظر کنید.
بهترین پودر کاکائو برای کیک
کارخانه هایی که کیک و کلوچه تولید می کنند ابتدا به دنبال پودر کاکائو می گردند که قیمت مناسبی داشته باشد و سپس به دلیل رقابت بزای بهترین برند بودن به کیفیت محصول درجه یک برای خرید دربازار محصولات خود توجه می کنند.
دلیل اینکه کیفیت و عیار پودر کاکائو برای کیک خیلی مهم نیست این است که با مواد دیگر مانند شکلات روکشی ترکیب می شود و در واقع نوعی رنگ آمیزی محسوب می شود که با مواد اولیه دیگر طعم لذیذی به کیک می دهد.
فروش کاکائو قنادی باید دارای ۲ ویژگی بسیار مهم باشد، اول اینکه می تواند پس از آزمایشات متعدد رنگ و طعم قابل توجهی در ترکیب محصول داشته باشد و دوم اینکه پودر کاکائو مورد نظر دارای قیمت نسبتا مناسبی است به طوری که یک تولید کننده می تواند رقابت با محصولات مشابهی که در بازار رقابت می کنند که کم نیستند.
بهترین پودر کاکائو
بهترین مارک پودر کاکائو می تواند برای محصولات مختلف متفاوت باشد. به عنوان مثال در تولید بستنی از پودر کاکائو تیره تر و در برخی کیک ها از پودر کاکائو روشن تر استفاده می شود.