۴ مارک اصلی بهترین برند شکلات صبحانه ایرانی
انتخاب بهترین شکلات صبحانه ایرانی، به عنوان یکی از محصولات پرمصرف و پرطرفدار شکلاتی، موضوعی است که در ادامه اطلاعات کاملی درباره اش خواهید دید:
شکلات صبحانه از مدت ها پیش به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ استفاده می شده است. بدون شک معروفترین شکلات صبحانه جهان نوتلا است که تقریبا در تمام دنیا به فروش می رسد. این شکلات بالغ بر ۱۵ کشور دنیا تولید می شود. ایران نیز یکی از خواستگاه های نوتلا بوده و واردات این برند محبوب در کشور ما نیز بسیار زیاد بوده است.
در طول سالهای اخیر و بواسطه نوسانات ارزی و بالا رفتن قیمت مواد خارجی، شکلات صبحانه نوتلا نیز قیمت بسیار بالایی پیدا کرده و برای بسیاری مصرف کنندگان، به صرفه نیست.
۴ برند از بهترین مارک شکلات صبحانه ایرانی
از این رو در طول سالهای گذشته، کارخانجات ایرانی تولیدات شکلات صبحانه را به جهت تقاضای بالاتر با ظرفیت بیشتری تولید کرده اند. مانند بسیاری از صنایع دیگر، تولیدکنندگان شکلات صبحانه نیز در طبقه بندی های مختلفی این محصول را عرضه می کنند و در بین آنها انواع باکیفیت تر و مرغوب تر و انواع کم کیفیت تری مشهود است.
در اینجا میخواهیم ۵ تا از بهترین مارکهای شکلات صبحانه ایرانی که بهترین برندهای تولیدی به شمار می روند را معرفی کنیم:
شکلات صبحانه فرمند:
فرمند جزو قدیمی های صنعت شکلات در ایران است. این شرکت تقریبا در تمامی حوزه های مربوط به شکلات فعالیت داشته و محصولات متنوعی تولید می نماید. شکلات صبحانه های فرمند از بسته بندی های کوچک تر تا انواع بزرگتر فله قنادی، در بازار موجود هستند. از نظر کیفیت فرمند جزو خوب های بازار است و یکی از بهترین شکلات صبحانه ایرانی ها رو تولید میکند.
شکلات صبحانه باراکا:
باراکا نیز جزو پر سر و صداهای بازار شکلات در ایران است. این شرکت نیز محصولات مختلفی از جمله شکلات های کادویی، تافی و ابنبات، شکلات های قنادی و صنعتی تولید و عرضه می کند. شکلات صبحانه ایرانی باراکا هم جزو خوب های بازار است و قیمت نسبتا بالاتری از رقبا دارد.
شکلات صبحانه سوربن:
شرکت سوربن هم در نقش تولید کننده شکلات های صبحانه، موثر عمل کرده است. این شرکت با تولید شکلات صبحانه ایرانی باکیفیت در رتبه های خوب بازار است. قیمت این محصول کمی بالا است و یکی از معایب آن به شمار می رود.
شکلات صبحانه ایرانی کام کایا
شرکت شکلات کام کایا، یکی از تولید کنندگان تخصصی شکلات های صنعتی در ایران است. با توجه به تخصصی بودن محصولات کام کایا در بازار و تمرکز این برند در شکلات های قنادی صنعتی، محصولات بسیار باکیفیتی از کام کایا روانه بازارها شده است.
شکلات صبحانه ایرانی کام کایا در سطل های ۴ کیلویی و ۱۲ کیلویی تولید و عرضه می شود. همچنین این شرکت دسته بندی های متفاوتی از لحاظ کیفی تولید میکنتد تا هم ذائقه مشتریان و هم قیمت خرید را متنوع کرده باشد. شکلات صبحانه کلاسیک ، شکلات صبحانه نوتلا ویژه و شکلات صبحانه نوتلا سوپر ویژه، همگی از محصولات کام کایا هستند. قیمت مناسب این محصول و کیفیت آن ، باعث شده یکی از بهترین شکلات صبحانه ایرانی ها، لقب بگیرد.
مواد تشکیل دهنده شکلات صبحانه ایرانی کدامند؟
قبل تر در خصوص برندهای بهترین شکلات صبحانه ایرانی توضیح دادیم. اکنون میخواهیم مواد اولیه اصلی در تولید این محصول را معرفی کنیم که یکی از شاخص های انتخاب بهترین برند شکلات صبحانه است.
- پودر کاکائو: قطعا پودر کاکائو مهم ترین عامل در تعیین طعم، رنگ و کیفیت شکلات است. این ماده گران ترین بخش در تولید شکلات است. بنابراین انتخاب نوع کاکائو میزان استفاده آن در شکلات است که عامل تعیین کننده ای به شمار می رود. در ایران پودر کاکائو های باکیفیتی وجود دارد که یکی از آنها پودر کاکائو هلندی کارگیل است.
- روغن: نوع روغن مورد استفاده در شکلات، در تعیین کیفیت آن مهم است. روغن های باکیفیت تر از لحاظ قیمتی بالاتر هستند. روغن PGPR یکی از انواع روغن های تولید شکلات محسوب می شود.
- شیرخشک
- شکر
- لسیتین