بلاگ

روش ساخت سریع شکلات تخته ای لذیذ با روغن جامد

روش ساخت شکلات تخته ای

بهترین روش ساخت شکلات تخته ای با روغن جامد و ارزان ترین روش تهیه شکلات تخته ای با روغن صاف را در ادامه می بینیم.

شکلات تخته ای یکی از مهمترین، لذیذترین و پرکاربردترین شکلات هایی است که در مصارف قنادی و کیک پزی مورد استفاده قرار می گیرد. از شکلات های تخته ای به صورت های گوناگونی و در صنایع مختلفی در حوزه شیرینی و شکلات استفاده می کنند.

در این میان، مصرف کنندگان خانگی و کسانی که در منزل نیز کیک و شکلات و … تهیه می کنند، دوست دارند با روش ساخت شکلات تخته ای آشنا شوند.

مواد مورد نیاز ساخت شکلات تخته ای

روش ساخت شکلات تخته ای

برای ساخت شکلات تخته ای با روغن جامد، ابتدا نکات زیر را توجه کنید:

روغن جامد مورد استفاده در شکلات تخته ای همان روغن صاف است. پس اگر در جایی دیدید که از اصطلاح روغن صاف استفاده می شود (بیشتر در قنادی ها رایج است)، منظور همان روغن جامد است.

برای ساخت شکلات تخته ای به صورت حرفه ای تر در صنایع از روغن جایگزین کره کاکائو خارجی یا همان CBS استفاده می کنند.

حالا با دانستن این نکات اولیه مواد مورد نیاز برای ساخت شکلات تخته ای را معرفی میکنیم:

  • پودر کاکائو

پودر کاکائو مورد استفاده برای شکلات تخته ای تا حدی بستگی به سلیقه شما دارد. بعضی از انواع پودر کاکائوها تیره تر و برخی دیگر روشن تر هستند. از انواع پودر کاکائو تیره مارک خوب می توان به برند آلتین مارکا S9 و اپرا فرانسه و کارگیل هلندی اشاره کرد.

  • روغن جامد یا صاف

روغن جامد یا صاف، همان روغنی است که از قدیم برای مصارف خانگی استفاده می شده است. این روغن را از برندهای داخلی مثل لادن و آفتاب به اندازه مورد نیاز می توانید تهیه کنید.

  • شکر
  • شیرخشک
  • پودر آب پنیر

برای تهیه پودر کاکائو ، شکر و سایر مواد ولیه مورد نیاز ساخت شکلات تخته ای به صورت خرده می توانید از طریق لوازم قنادی نزدیک به محل زندگیتان اقدام کنید.

روش ساخت شکلات تخته ای با روغن جامد

روش ساخت شکلات تخته ای

 

بعد از معرفی مواد مورد نیاز برای ساخت شکلات تخته ای، اکنون به چگونگی روش ساخت این شکلات محبوب می پردازیم:

  • پودر کاکائو: ۱۰۰ گرم
  • روغن : ۳۰۰ گرم
  • شکر: ۳۰۰ گرم
  • پودر شیر خشک : ۱۰۰ گرم
  • پودر آب پنیر: ۱۰۰ گرم
  1.  ابتدا روغن جامد را در ظرفی به اندازه گفته شده میریزیم و کاملا آب میکنیم تا رقیق شده و به شکل مایع دربیاید.
  2. در ادامه پودر اب پنیر، شیرخشک و پودر کاکائو را با هم الک کرده و کاملا با هم مخلوط می کنیم.
  3. مخلوط ترکیب شده پودری و شکر را به روغن اب شده اضافه میکنیم.
  4. مخلوط به دست امده را آنقدر با همزن هم بزنید تا یکدست کامل شود و هیچ کلوخه مانندی در آن باقی نماند. یادتان باشد فریاند همزمان در یک حرارت غیر مستقیم مانند بخار آب انجام بشود. این دما باید مابین ۴۵ تا ۵۰ درجه باشد.
  5. قالب مورد نظر برای شکلات خود را آماده کنید و سپس مخلوط هم زده را در آن بریزید.
  6. قالب را ذر فریزر بگذارید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بعد شکلات شما آماده است.

نکاتی مهم برای تهیه شکلات تخته ای با کیفیت بالاتر

روش ساخت شکلات تخته ای

۱- سعی کنید از پودر کاکائویی مرغوب تر استفاده کیند که طعم شکلات بهتری داشته باشید. موثرترین و اصلی تریبن ماده شکلات پودر کاکائو است. هرچه پودر کاکائو باکیفیت تری داشته باشید، شکلات تخته ای مرغوب تری خواهید داشت.

۲- روش ساخت شکلات تخته ای و طرز تهیه آن، حتما با روغن جامد است. موقع خرید اشتباها و سهوا روغن مایع استفاده نکنید.  دلیل: روغن جامد باعث سفت شدن شکلات تخته ای می شود. در غری این صورت شکلات شما به صورت کرم مانند یا شکلات مایع می شود.

۳- شیر خشکی که تهیه می کنید هم حتما باید شیرخشک قنادی باشد. هنگام تهیه از لوازم قنادی ها بخواهید که پودر شیرخشک مخصوص شکلات سازی به شما تحویل بدهند.

طرز تهیه شکلات تخته ای تلخ

طرز تهیه شکلات تخته ای تلخ

برای تهیه شکلات تخته ای تلخ باید درصد پودر کاکائو دوبرابر شده و درصد شکر نصف شود. توجه کنید که هرچه میزان رنگ کاکائو تیره تر و اصطلاحا سیاه و دارک تر باشد، کمک بیشتری به تلخ شدن شکلات تخته ای مینماید. شما هرچقدر میزان استفاده از پودر کاکائو تیره را در ترکیب به جای شکر بیشتر کنید، شکلات تخته ای تلخ تری خواهید داشت. شکلات تخته ای تلخ میتواند با درصد ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد غنی شود. میزان پودر کاکائو به شکر بیانگر این درصد است.

توصیه:

پس از تهیه شکلات تخته ای تلخ، پیشنهاد میکنیم از تکه ای میوه خشک، یا مواد تزئینی مانند اسمارتیز، ساچر، و ترافل های رنگی استفاده کنید. با این کار هم محصول جذاب تر می شود و هم طعم متفاوت تری پیدا خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 4 =