طرز تهیه کیک ژله ای آسان و خوشمزه
کیک ژله ای یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است . این دسر خوشمزه با طعمهای متنوع و رنگارنگ خود مخاطبان زیادی را به خود جذب میکند و یک گزینه عالی برای پذیراییها و میانوعدههای خوشمزه است. این دسر ساده و خوشمزه با استفاده از مواد ساده و در دسترس، به راحتی قابل تهیه است و میتواند گزینه مناسبی برای هر نوع جشن و مراسم باشد. در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک ژله ای
مواد لازم
آرد سفید | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۲/۱ لیوان |
شیر یا آب میوه | ۳/۲ لیوان |
روغن مایع | ۲/۱ لیوان |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
وانیل شکری | یک قاشق چایخوری |
پودر ژله دلخواه | ۲/۱ بسته |
با محصولات ما آشنا شوید: شکلات سکه ای
برای شروع، آرد را الک کرده و به آن بکینگ پودر اضافه کنید و دوباره الک کنید تا آرد کاملاً مخلوط شود. میتوانید مقدار کمی نمک هم به آن اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.در مرحله بعدی، تخممرغها را در یک ظرف مناسب بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس با همزن آنها را به مدت دو دقیقه بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و مخلوط شوند.
مرحله دوم
شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و با همزمن موارد را با هم ترکیب کنید و انقدر ادامه بدید تا تا حجم مواد چند برابر شده و رنگشان کرم شود.
سایر محصولات ما: شکلات سطلی
مرحله سوم
روغن مایع را به تدریج به مواد اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا یکجا مخلوط شوند. سپس شیر را هم به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب کاملاً یکدست و کشدار شود.
مرحه چهارم
در ۳ مرحله آرد و پودر ژله را به ترکیب اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت خمیر مانند و یکدست و غلیظ شود.
مرحله پنجم
کف ظرف یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و بعد کاغذ روغنی را کف ظرف پهن کنید و و مواد کیک ژله ای را روی آن بریزید.
مرحله ششم
از ده دقیقه قبل فر را روشن کرده تا گرم شود سپس کیک را در فر قرار دهید و و صبرکنید تا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته شود.یک چاقو یا قاشق چوبی ادر کیک فرو کنید اگر مواد خمیر به قاشق نچسبید، کیک آماده است. کیک نباید آنقدر در فر بماند که رنگ سطح آن تیره شود، چون میسوزد.
مرحله هفتم
کیک را از فر دربیاورید و بگذارید تا خنک شود.
مرحله هشتم
نوبت درست کردن مواد روی کیک است.خامه را دریک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم گرفته و سپس در یخچال قرار دهید تا ببندد.
مرحله نهم
در یک ظرف دیگر یک بسته ژله را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید بعد از اینکه خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دهم
کف یک ظرف پیرکس نایلون بیاندازید به صورتی که لبههای آن از ظرف بیرون باشد که بتوانید کیک را از طرف خارج کنید.
مرحله یازدهم
کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، یک قسمت را داخل ظرف قرار دهید و با خامه ژلهای فیلینگ کنید.
مرحله دوازهم
سپس قسمت دیگر کیک را روی آن قرار داده و بقیه خامه ژلهای را روی کیک بریزید و کاملا صاف کنید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا خامه ژلهای کاملا ببندد.
مرحله سیزدهم
در مرحله بعد نصف بسته پودر ژله را در ظرف دیگر با نصف لیوان آب جوش ترکیب کنید و بعد نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و روی خامه ژلهای یا پودر کاکائو عمده بریزید.
مرحله اخر
کیک ژلهای آماده شده را از قالب خارج کنید و در یک ظرف مناسب قرار دهی و با تکه های میوه یا اسمارتیز فله تززین کنید. و با یک چاقوی ظریف کیک را برش دهید.
نکات و فوت و فن تهیه کیک ژله ای
- برای برش کیک بعد هر برش چاقو را بشورید
- می توانید خامه را با کمک رنگ خوراکی به رنگ ژله استفاده شده در آورید.
- اگر ژله نیم بند نباشد کیک روی آن شناور می شود. می توانید فقط یک مرحله ژله روی کیک بریزید.
- می توانید از هر نوع طعم و مزه ای ژله استفاده کنید. کف تابه را چرب کنید و نیازی به کاغذ روغنی ندارید.
- هر چه کیک ژله ای در یخچال بیشتر بماند، سردتر و خوش طعمتر میگردد.