. کار لسیتین، محافظت از محصولات خوراکی و افزایش ماندگاری آنها می باشد. وجود لسیتین در محصولاتی مانند انواع شیرینی، کیک، شکلات و … بسیار احساس می شود و تولیدکنندگان این محصولات جهت افزایش ماندگاری تولیداتشان، این ماده را به فرمولاسیون آنها اضافه می کنند. ضمن اینکه این افزودنی به دلیل گیاهی بودن برای سلامتی انسانها ضرری ندارد و می توان آن را در ترکیب محصولات خوراکی افزود.
هموار و یکدست کردن مواد اولیه
جداسازی برخی از مواد غذایی
ماندگاری بیشتر محصولات غذایی
جایگزین زرده تخم مرغ
کاهش نیاز به استفاده از چربی ها
افزایش مقاومت و کیفیت محصولات خوراکی
افزایش حجم خمیر
کاهش مصرف کره کاکائو و چربی
بهبود بافت و خوشطعم شدن محصولات غذایی
تثبیت تخمیر و یکدست شدن خمیر محصولتی مانند کیک و نان
کاهش مصرف تخممرغ در محصولاتی مانند کیم و بیسکویت
جلوگیری از یخزدگی محصولات غذایی
جلوگیری از چسبندگی مواد اولیه محصولات غذایی
جلوگیری از چسبندگی مواد اولیه ترکیبات غذایی به قالب و ظرف
کاربردهای لسیتین سویا در صنایع غذایی
تولید بیسکویت
به هر چه بهتر ترکیب شدن مواد بایکدیگر کمک می کند.
لسیتین مایع سبب کاهش نیاز به استفاده از چربی درون بیسکویت می شود.
چربی بیسکویت را به خوبی در آن پخش نموده و موجب افزایش کیفیت آن می شود.
تولید شکلات
مانع ایجاد بلوم در محصولات شده و مواد اولیه را بسیار عالی بایکدیگر ترکیب می نماید.
با افزودن لسیتین به فرمولاسیون شکلات ها، نیاز به استفاده از روغن های گیاهی و کره کاکائو بسیار کمتر می شود.
ترکیب مواد اصلی شکلات با هم راحت تر صورت می گیرد.
حوزه تولید کیک
رنگ پودر کاکائو را به صورت برابر در تمام قسمت های کیک پخش کرده و کیفیت بافت آن را افزایش می دهد.
با نگهداری رطوبت موجود در کیک مانع تخریب بافت آن شده و طعم آن را نیز لذیذتر می کند.
با پخش نمودن درجه یک مواد اولیه از گسستن آنها جلوگیری می کند.