مصارف: قنادی، پخت کیک و شیرینی.کلوچه،بستنی، انواع سس و کرم کاکائو و..
ارسال:به سراسر ایران
تاریخ انقضا:یکسال بعد از تولید
پودر کاکائو اسپانیایی ناترا
بسته بندی: ۲۵ کیلویی
مصارف: قنادی، پخت کیک و شیرینی.کلوچه،بستنی، انواع سس و کرم کاکائو و..
ارسال:به سراسر ایران
تاریخ انقضا:یکسال بعد از تولید
ارسال سریع
ارسال به سراسر کشور
تضمین کیفیت
پرداخت امن
قیمت پودر کاکائو ۲۵ کیلویی
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
وارد کننده و بازرگانی پودر کاکائو خارجی
پودر کاکائو از دانههای کاکائو تهیه میشود و در انواع مختلفی در بازار موجود است. انواع مختلف پودر کاکائو شامل پودر کاکائو از نوک، پودر کاکائو از دانه کاکائو، پودر کاکائو هلندی، پودر کاکائو تلخ، یباشد. هر یک از این انواع ویژگیها و کاربردهای خاص خود را دارند.
انواع پودر کاکائو
پودر کاکائو طبیعی قلیایی و فاقد چربی
پودر کاکائو طبیعی قلیایی فاقد چربی
پودر کاکائو طبیعی غیر قلیایی، فاقد چربی
پودر کاکائو طبیعی غیر قلیایی فاقد چربی زدایی
تفاوت انواع پودر کاکائو
رنگ : پودر کاکائو خالص و تیره تر از قلیایی آن است.
پودر کاکائو: هلندی به صورت قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره و حتی گاهی سیاه دیده می شود.
طعم : پودر طبیعی طعمی ملایم تر و دلنشین تر، از نوع قلیایی آن دارد.
قیمت : قیمت این دو نوع پودر نیز با یکدیگر متفاوت است.
کاربرد پودر کاکائو :
در پخت کیک و شیرینی
برای تهیه دسرهای شکلاتی
هات چاکلت و نوشیدنی ها
تهیه بستنی و غذاهای یخ زده
اسموتی و کافه گلاسه
در سس ها و تاپینگ ها با طعم شکلات
موکا و نوشیدنی های قهوه
برای شیک ها و نوشیدنی های پروتئینی
تهیه کلوچه و دونات
بیسکوییت و ویفر
چگونه پودر کاکائو مرغوب را تشخیص دهیم؟
تشخیص پودر کاکائو مرغوب ، یاید جزو اصلی ترین دغدغه های یک تولید کننده موفق همیشه مد نظر باشد. درست است که تشخیص پودر کاکائو مرغوب کمی تخصصی و دشوار است، اما در اخر نتیجه ای مطلوب را در بر دارد.
برای تشخیص کیفیت پودر کاکائو نکاتی از قبیل میزان چربی ، میزان تلخی ، رنگ و خلوص و دیتا شیت و برگه آنالیز ، و … مهم هستند.
در خصوص درصد چربی پودر کاکائو ، معمولا پودر کاکائو ها بین ۱۰ الی ۲۲ درصد هستند و اگر پودر کاکائویی خارج از این رنج دیدید آن را نخرید.
پودر کاکائو بیش از حد تلخ یا بیش از حد تیره هم به هیچ وجه طبیعی نیست و احتمالا مواد اضافی در داخلش هست که باید از خرید آن صرف نظر کنید.