ترافل رنگی رشته ای
ترافل رنگی یکی از تزئینات محبوب کیک و شیرینی است که ویژگی بارز آن رنگارنگ بودن آن میباشد. این ترافلها معمولاً از ترکیب رنگهای مختلف تشکیل شدهاند،
ترافلها برای تزئین انواع شیرینیها، کاپکیکها، کیکها و حتی بستنیها استفاده میشوند. این ترافلها عمدتاً از شکر، شربت ذرت، نشاسته ذرت و رنگهای مجاز خوراکی تهیه میشوند.راین مواد با هم مخلوط میشوند و به صورت خمیر های رنگی در می آیند. سپس خمیرها به شکل رشته ای در آمده و بعد از خشک شدن به صورت تکه های کوچک خرد میشوند.
ترافل رنگی نه تنها به زیبایی و جذابیت ظاهری کیک و شیرینیها میافزایند، بلکه طعم و لذت خاصی نیز به آنها میبخشند. این نوع تزئینات به عنوان جلوهای زیبایی در مهمانیها، جشن تولدها و مناسبتهای ویژه بسیار محبوب هستند.
کاربرد ترافل رنگی رشته ای | توپی چیست؟
ترافل های رنگی بیشتر به عنوان تزیین کننده استفاده می شوند. اما کاربرد ترافل رنگی بیشتر در کدام محصولات است؟
و سوال مهم تر اینکه ترافل رنگی را چه موقع روی محصول بریزیم؟
بیشترین کاربرد ترافل رنگی برای ریخته شدن به روی کیک و بستنی می باشد.
ترافل رنگی روی کیک و بستنی:
انواع کیک های قنادی، انواع کیک های تولد، شیرینی های میوه ای ، و همچنین انواع بستنی شامل بستنی های قیفی دستگاهی، بستنی های میوه ای و بستنی های سنتی و پک شده کیلویی با ترافل ها تزیین میشوند.
تزیین کیک با ترافل رنگی بدون خامه:
یکی از کاربردهای جالب ترافل رنگی توپی و رشته ای ، استفاده از آن به عنوان تزیین کننده و طعم دهنده به جای خامه روی کیک است. با توجه به اینکه درصد چربی خامه بسیار بالا است و خیلی از مصرف کنندگان تمایلی به مصرف خامه ندارند و یا رژیم های چربی دارند، ترافل رنگی رشته ای و توپی، گزینه مناسبی برای جایگزینی در کیک می باشد.
ترافل رنگی روی دونات
در انواع دونات و پیراشکی و کروسان هم از ترافل رنگی توپی و رشته ای به وفور استفاده میشود.