آموزش انواع دسر با خرده کیک
آنچه در این مقاله میخوانیم...
دسر لیوانی با خرده کیک و موزرولت با خرده کیکشیرینی یخچالی با خرده کیکتهیه ترافل با خرده کیکتهیه انواع دسر با خرده کیک بسیار آسان است و میتوانید با خرده کیک دسرهای خوشمزه ای را تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید.
دسر لیوانی با خرده کیک و موز
مواد لازم
- شیر: ۲ لیوان
- شکر : ۴ قاشق غذا خوری
- آرد : ۲ قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذا خوری
- شکلات تخته ای: ۵۰گرم
- موز: ۱عدد
- کیک خرد شده : به مقدار لازم
برای تهیه این دسر لذت بخش و خوشمزه، ابتدا باید یک پیمانه شیر و یک سوم پیمانه شکر را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. سپس ۴ قاشق غذاخوری آرد و ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به آرامی به مخلوط شیر و شکر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مواد به هم مخلوط شوند و مایع غلیظی تشکیل شود.
حالا اجازه دهید تا این مایع به غلظت فرنی برسد و سپس اجاق گاز را خاموش کنید. مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و ۲ عدد موز را خورد کرده و به صورت مساوی بین دو قابلمه تقسیم کنید.
در مرحله بعد، ۱۵۰ گرم شکلات را به صورت بن ماری آب کنید تا ذوب شود، سپس آن را به یکی از قابلمه ها اضافه کنید. حالا لیوان های سرو دسر را آماده کنید. ابتدا مایع سفید را به صورت مساوی در لیوان ها بریزید، سپس خرده کیک را روی آن ها تقسیم کنید و در نهایت مایه شکلاتی را روی کیک ها بپاشید.
لیوان ها را برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خنک و آماده سرو شدن شود. حالا دسر لذت بخش دسر لیوانی با خرده کیک آماده است.
با محصولات ما آشنا شوید: پودر کاکائو فله
رولت با خرده کیک
مواد لازم:
- شیر
- پودر هات جاکلت
- خامه
- خرده کیک
طرز تهیه
برای تهیه این دسر خوشمزه و خوش طعم نیاز به چند مواد اصلی دارید که به شما کمک میکند تا یک دسر شگفتانگیز و خوشمزه را درست کنید. این دسر با استفاده از خرده کیک شکلاتی، شیر، هات چاکلت آماده و خامه تهیه میشود.
ابتدا باید تکههای کیک شکلاتی را در یک آسیاب قرار داده و آن را خوب مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و چسبنده برای رولت درست کنید. سپس با اضافه کردن کمی شیر، خرده کیکها را با هم ترکیب کنید. مقدار شیر باید به گونهای باشد که خمیر حالت چسبندهای پیدا کند اما از حالت شل خارج نشود.
یک سینی را با چرب کننده پخش کرده و دو لایه سلفون را روی آن قرار دهید. سپس خمیر کیک را روی سینی بریزید و آن را به صورت یک لایه صاف و مسطح منظم کنید. در مرحله بعد، هات چاکلت را با نصف لیوان آب جوش درست کنید. بعد از آماده شدن هات چاکلت، آن را روی خمیر کیک بریزید تا یک لایه نازک از هات چاکلت بر روی خمیر ایجاد شود.
حالا با دقت و آرامش، خمیر کیک را با کمک سلفون به صورت رول بپیچانید تا یک رولت بزرگ و زیبا درست شود. سپس آن را به مدت حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد از سفت شدن، رولت را به صورت برشهای مورب و زیبا قطع کرده و با شکلات سطلی تزیین کرده برای سرو و ارائه آماده کنید
شیرینی یخچالی با خرده کیک
مواد لازم
- کیک له شده:۱ لیوان
- خامه فرم گرفته : ۱/۲ لیوان
- پودر کاکائو یا پودر قهوه فوری :۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
- گردو یا پسته خرد شده: به مقدرا لازم
- پودر نارگیل :به مقدار لازم
تهیه ترافل با خرده کیک
مواد لازم
- خرده کیک : ۳ لیوان
- پودر پسته: ۱/۲ لیوان
- مغز: گردو ۱/۴ لیوان
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- شکلات شیری: ۱۵۰ گرم
- شکلات تختهای کاکائویی : ۵۰ گرم
- پودر قهوه فوری: ۱ قاشق چایخوری