آموزش انواع دسر با خرده کیک

یا خرده کیک چی درست کنم؟ تهیه انواع دسر با خرده کیک بسیار آسان است و میتوانید با خرده کیک دسرهای خوشمزه ای را تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید.
دسر لیوانی با خرده کیک و موز
مواد لازم
- شیر: ۲ لیوان
- شکر : ۴ قاشق غذا خوری
- آرد : ۲ قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذا خوری
- شکلات تخته ای: ۵۰گرم
- موز: ۱عدد
- کیک خرد شده : به مقدار لازم
برای تهیه این دسر لذت بخش و خوشمزه، ابتدا باید یک پیمانه شیر و یک سوم پیمانه شکر را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. سپس ۴ قاشق غذاخوری آرد و ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به آرامی به مخلوط شیر و شکر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مواد به هم مخلوط شوند و مایع غلیظی تشکیل شود.
حالا اجازه دهید تا این مایع به غلظت فرنی برسد و سپس اجاق گاز را خاموش کنید. مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و ۲ عدد موز را خورد کرده و به صورت مساوی بین دو قابلمه تقسیم کنید.
در مرحله بعد، ۱۵۰ گرم شکلات را به صورت بن ماری آب کنید تا ذوب شود، سپس آن را به یکی از قابلمه ها اضافه کنید. حالا لیوان های سرو دسر را آماده کنید. ابتدا مایع سفید را به صورت مساوی در لیوان ها بریزید، سپس خرده کیک را روی آن ها تقسیم کنید و در نهایت مایه شکلاتی را روی کیک ها بپاشید.
لیوان ها را برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خنک و آماده سرو شدن شود. حالا دسر لذت بخش دسر لیوانی با خرده کیک آماده است.
با محصولات ما آشنا شوید: پودر کاکائو فله
رولت با خرده کیک
مواد لازم:
- شیر
- پودر هات جاکلت
- خامه
- خرده کیک
طرز تهیه
برای تهیه این دسر خوشمزه و خوش طعم نیاز به چند مواد اصلی دارید که به شما کمک میکند تا یک دسر شگفتانگیز و خوشمزه را درست کنید. این دسر با استفاده از خرده کیک شکلاتی، شیر، هات چاکلت آماده و خامه تهیه میشود.
ابتدا باید تکههای کیک شکلاتی را در یک آسیاب قرار داده و آن را خوب مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و چسبنده برای رولت درست کنید. سپس با اضافه کردن کمی شیر، خرده کیکها را با هم ترکیب کنید. مقدار شیر باید به گونهای باشد که خمیر حالت چسبندهای پیدا کند اما از حالت شل خارج نشود.
یک سینی را با چرب کننده پخش کرده و دو لایه سلفون را روی آن قرار دهید. سپس خمیر کیک را روی سینی بریزید و آن را به صورت یک لایه صاف و مسطح منظم کنید. در مرحله بعد، هات چاکلت را با نصف لیوان آب جوش درست کنید. بعد از آماده شدن هات چاکلت، آن را روی خمیر کیک بریزید تا یک لایه نازک از هات چاکلت بر روی خمیر ایجاد شود.
حالا با دقت و آرامش، خمیر کیک را با کمک سلفون به صورت رول بپیچانید تا یک رولت بزرگ و زیبا درست شود. سپس آن را به مدت حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد از سفت شدن، رولت را به صورت برشهای مورب و زیبا قطع کرده و با شکلات مایع سطلی تزیین کرده برای سرو و ارائه آماده کنید.
با طرز تهیه کیک شیر داغ آشنا شوید
شیرینی یخچالی با خرده کیک
مواد لازم
- کیک له شده:۱ لیوان
- خامه فرم گرفته : ۱/۲ لیوان
- پودر کاکائو یا پودر قهوه فوری :۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
- گردو یا پسته خرد شده: به مقدرا لازم
- پودر نارگیل :به مقدار لازم
،ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر منسجم به دست بیاورید. اگر دوست دارید طعم شیرینی را تغییر دهید، میتوانید کمی شکلات ذوب شده به مواد اضافه کنیدحالا مقداری از خمیر را بردارید و آن را به اندازه یک نارنگی، توی دستتان گلوله شکل دهید. سپس شیرینی را داخل کپسولهای کاغذی قرار داده و با خامه فرم گرفته، میوه، ترافل و یا هر تزئینات دلخواه دیگری را بر روی آن قرار دهید.
اگر قهوه دوست دارید، حتماً در این شیرینی از قهوه استفاده کنید تا طعم آن تازه و دلچسبتر شود.علاوه بر این، میتوانید خمیر شیرینی را به جای گلوله کردن، در یک سینی پهن کرده و سپس آن را در یخچال قرار داده و پس از چند ساعت، آن را قالب بزنید و با تزئینات دلخواه خود تزئین کنید.
همچنین، میتوانید شیرینیها را در شکلات ذوب شده بغلتانده تا یک روکش شکلاتی زیبا و خوشمزه داشته باشند و یا اسمارتیز فله تزیین کنید.


ژله با کیک خرد شده
مواد لازم:
– پودر ژله (با طعم دلخواه) – ۱ بسته
– کیک ساده خرد شده (ترجیحاً اسفنجی یا وانیلی) – ۱ عدد کوچک
– آب جوش – ۱ لیوان
– آب سرد – نصف لیوان
– خامه یا بستنی (اختیاری) – برای تزئین
طرز تهیه:
۱٫ آمادهسای ژله:
ابتدا پودر ژله را در یک کاسه بریزید. یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملاً حل شود. سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. ظرف ژله را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
۲٫ آمادهسازی کیک:
کیک ساده را به قطعات کوچک خرد کنید. اندازهی قطعات بستگی به سلیقهی شما دارد، اما بهتر است نه خیلی بزرگ باشند و نه خیلی ریز.
۳٫ ترکیب کیک و ژله:
یک ظرف مناسب برای سرو انتخاب کنید. ابتدا یک لایه از کیکهای خرد شده را در کف ظرف بچینید. سپس مقداری از ژلهی خنک شده را روی کیکها بریزید تا کاملاً جذب کیک شود. این کار باعث میشود کیک طعم ژله را به خود بگیرد و نرمتر شود.
۴٫ لایهبندی:
اگر دوست دارید دسر شما چند لایه باشد، این مراحل را تکرار کنید؛ یعنی یک لایه دیگر از کیک روی ژله قرار دهید و دوباره ژله روی آن بریزید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
۵٫ قرار دادن در یخچال:
ظرف را در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد و بافت دسر شما منسجم شود. این فرآیند معمولاً ۳ تا ۴ ساعت زمان میبرد.
۶٫ زئین و سرو:
پس از اینکه ژله با کیک خرد شده آماده شد، میتوانید آن را با خامه، بستنی یا میوههای تازه یا ترافل رنگی رشته ای تزئین کنید. این کار علاوه بر زیباتر کردن دسر، طعم آن را نیز بهتر میکند.
نکات مهم
– برای تنوع بیشتر میتوانید از چند طعم ژله مختلف استفاده کنید و لایهها را رنگارنگ بسازید.
– اگر کیک شما کمی خشک است، میتوانید پیش از اضافه کردن ژله، کمی شربت یا آبمیوه روی آن بریزید تا نرمتر شود.
– استفاده از قالبهای زیبا یا لیوانهای شیشهای برای سرو این دسر، جلوهی خاصی به آن میبخشد.
تهیه ترافل با خرده کیک
مواد لازم
- خرده کیک : ۳ لیوان
- پودر پسته: ۱/۲ لیوان
- مغز: گردو ۱/۴ لیوان
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- شکلات شیری: ۱۵۰ گرم
- شکلات تختهای کاکائویی : ۵۰ گرم
- پودر قهوه فوری: ۱ قاشق چایخوری
ترافل با کیک خرد شده یک دسر خوشمزه و لذیذ است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای تهیه این دسر شیرین و خوشمزه، ابتدا باید چند قطعه کیک را با دست خرد کرده و آنها را در یک کاسه بریزید. سپس مقداری خامه را به کیکها اضافه کرده و آنها را روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شوند. در این مرحله، شکلات شیری را به مخلوط کیک و خامه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب کنید.
پیشنهاد خرید کام کایا: خرید شکلات ساچر کیلویی
بعد از ترکیب مواد، شعله گاز را خاموش کرده و خمیر ترافل را به صورت گلولهای درست کنید. سپس ترافلهای خود را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. بعد از این مرحله، ترافلهای خود را از یخچال بیرون بیاورید و آنها را در شکلات آب شده بغلتانید تا به آنها یک لایه شکلاتی بپوشانید. سپس دوباره ترافلهای خود را در یخچال قرار داده تا آماده سرو شدن باشند.
حالا ترافل با کیک خرد شده شما آماده است. میتوانید آن را به همراه یک فنجان قهوه یا چای لذیذ برای مهمانان خود سرو کنید.