ترکیبات کرم شکلات صبحانه کاکائویی فندقی | تولیدکنندگان شکلات
آنچه در این مقاله میخوانیم...
کرم شکلات صبحانهطرز تهیه کرم شکلات صبحانهویژگی ها و فواید استفاده از کرم شکلات صبحانهچرا باید در صبحانه شکلات بخورید؟برند نوتلا از معروف ترین شکلات صبحانه کاکائویی فندقیمواد لازم برای تهیه کرم شکلاتی فندقیروش تهیه کرم شکلات صبحانه کاکائویی فندقیکرم شکلات صبحانه
کرم شکلات صبحانه یکی از پرطرفدارترین محصولات به خصوص در بین کودکان است. شکلات های صبحانه فندقی در بسته بندی های متنوع و با غلظت های مختلف در بازار موجود است. برای آشنایی بیشتر با این محصول و ویژگی های آن با ما همراه باشید.
طرز تهیه کرم شکلات صبحانه
ابتدا باید به این نکته بپردازیم که کرم کاکائو سطلی صبحانه چگونه و از چه موادی درست می شود. شکر، پودر کاکائو، پودر شیر، فندق یا بادام زمینی بوداده، روغن نباتی، امولسیفایر و اسانس از مهم ترین ترکیبات و طعم دهنده های این غذای لذیذ و مقوی هستند. اما چگونه این محصول خوشمزه درست می شود؟
برای تهیه شکلات صبحانه، پودر قند، شیرخشک و مقداری روغن به همراه فندق تفت داده شده و خرد شده در مخلوط کن ریخته و مقداری لسیتین به آن اضافه می کنند. این مواد در دستگاه مخلوط و آسیاب می شوند و سپس وارد دستگاه می شوند و شکلات ورز می شود. با توجه به نوع دستگاه، مواد بین ۸ تا ۴۸ ساعت پردازش شده و طعم شکلاتی و بافت خامه کاکائویی شکل می گیرد. در این مرحله بقیه روغن، امولسیفایر و اسانس اضافه می شود و بعد از یک ساعت کرم کاکائو آماده بسته بندی می شود.
- بیشتر بخوانید: شکلات تخته ای عمده
ویژگی ها و فواید استفاده از کرم شکلات صبحانه
اگر به دنبال ویژگی های این محصول برای سلامتی هستید، باید بگوییم که بهترین شکلات ها آنهایی هستند که شیر و شکر کمتری داشته باشند. کرم کاکائو حاوی کازئین است که سرشار از اسید آمینه پرولین است و دسترسی آنتی اکسیدان های موجود در پودر کاکائو مانند پروسیانیدین را کاهش می دهد. بنابراین اثرات تغذیه ای شکلات تلخ بیشتر از شیر و فرآورده های شیری است.
کرمکاکائوی صبحانه به دلیل استفاده از پودر کاکائو منبع خوبی از آهن، مس، منیزیم و … به حساب می آید، خامه کاکائو روغن و شکر زیادی دارد و انرژی زا است. اگر در خامه کاکائو از فندق یا آجیل استفاده شود، بهتر است زیرا حاوی اسیدهای چرب اولئیک و لینولئیک (امگا ۳) است و از افزایش کلسترول خون و بروز برخی سرطان ها و تاثیر بر روند رشد جلوگیری می کند.
در مورد نحوه نگهداری این محصول نیز باید بگوییم که نیازی به نگهداری کرم کاکائو در یخچال نیست و دمای ۱۸ درجه برای نگهداری آن مناسب است. فقط آن را در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. دقت داشته باشید که پس از باز شدن بسته خامه کاکائو، ظرف یک تا دو هفته مصرف شود.
کرم شکلات صبحانه یکی از پرطرفدارترین محصولات به خصوص در بین کودکان است. شکلات های صبحانه فندقی در بسته بندی های متنوع و با غلظت های مختلف در بازار موجود است.
چرا باید در صبحانه شکلات بخورید؟
شکلات یک تقویت کننده طبیعی خلق و خو و ضد افسردگی است و همانطور که می دانید احساس شادی پس از مصرف کرمکاکائوی صبحانه مرغوب حاصل مواد شیمیایی بی نظیری است که از جذب کاکائو آزاد می شود.
اندورفین ها، سروتونین و فنیل اتیلامین به علاوه مگااندورفین ها مانند هیچ جای دیگر روی زمین پیام های مغز را ارسال می کنند. ترشح سروتونین در مغز به تنظیم اضطراب، شادی و خلق و خوی کمک می کند.
آرامش و شبیه سازی نهایی به فرد احساس دراز کشیدن در یک ساحل آفتابی گرم را می دهد. فنیل اتیلامین یک ترکیب شیمیایی است که در مغز ایجاد می شود و هنگام عاشق شدن و خوردن شکلات و غیره آزاد می شود.
به همین دلیل است که خوردن کرم کاکائوی صبحانه باعث می شود مانند زمانی که عاشق هستیم، احساس سرگیجه و بی قراری کنیم.
شکلات همچنین ترشح اندورفین را تحریک می کند که بدن ما به عنوان یک پاسخ طبیعی به استرس، ترس یا درد تولید می کند و باعث می شود احساس کنیم همه چیز خوب است .
سایر محصولات ما: شکلات چیپسی
برند نوتلا از معروف ترین شکلات صبحانه کاکائویی فندقی
نوتلا یک دسر بسیار محبوب و خوشمزه است که به راحتی در فروشگاه های مختلف موجود است. این خوراکی خوشمزه در واقع به قدری محبوب است که وب سایت نوتلا ادعا می کند که می تواند با تعداد شیشه های تولید شده در یک سال کمربند در سراسر جهان ایجاد کند.
ترکیب نوتلا کمی فندقی و کمی کاکائو بود و این محصول با غلظت بسیار کمتری به دست مردم می رسید تا بتوانند به راحتی از آن در سفره های خود استفاده کنند. شکلات نوتلا امروزه برند تجاری شکلات های فندقی نوتلا است که توسط شرکت ایتالیایی تابار فریر تولید می شود که در سال ۱۹۶۳ به بازار جهانی عرضه شد و هم اکنون بیش از هفتاد و پنج کشور جهان مصرف می کنند و طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه کرم شکلاتی فندقی
کرم فندق شکلاتی یک دسر بسیار خوشمزه و شیک است که امروز قصد آموزش آن را داریم. بدون شک هرکسی که این دسر خوشمزه را بخورد طعم آن را تحسین خواهد کرد پس با ما همراه باشید.
مواد لارم :
مواد لازم، مقدار لازم
۶ عدد زرده تخم مرغ
۴۰۰ گرم خامه فرم گرفته
۲۰۰ گرم شکر
۴۰۰ گرم شکلات آب شده
۵۰ گرم پودر کاکائو
ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
یک لیوان آب سرد
نصف قاشق چایخوری وانیل
پودر فندق ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- بیشتر بخوانید: انواع اسمارتیز فله
روش تهیه کرم شکلات صبحانه کاکائویی فندقی
ابتدا ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و در ظرف فلزی روی بخار آب می گذاریم تا آب شود و یکدست شود. زرده ها را با شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم گرفته و کرم رنگ شود. خامه صبحانه و شکلات را روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا کرم گاناش تیره به دست آید.
شکلات داغ و پودر کاکائو را به مخلوط زرده اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. ژلاتین، خامه فرم گرفته و پودر فندق را به مواد خامه اضافه کنید و با همزن برقی با دور آرام تا آخر هم بزنید. خامه را در قالب مورد نظر می ریزیم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت کرم را داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با میوه های فصل تزئین می کنیم.
مارک های خارجی شکلات صبحانه گران هستند و اخیرا کمیاب هستند. برای برخی، خرید نوتلا یا سایر برندهای خارجی مقرون به صرفه نیست. به همین دلیل باید یک جایگزین ایرانی برای شکلات صبحانه پیدا کنند.گروه تولیدی سورن با شناخت کامل صنعت شیرینی و شکلات ایرانی در انواع طعم ها، بسته بندی ها، رنگ ها و طرح های مختلف جهت صادرات، پخش عمده و فروش در هایپرمارکت ها تولید کننده شکلات سطلی می باشد.