کرم کاکائو به خصوص نوع فندقی آن بسیار محبوب و پرطرفدار است و در صنایع غذایی مصارف گسترده ای دارد. تولیدکنندگان از این محصول به منظور طعم دهی و زیباسازی محصولاتی همچون کیک های شکلاتی مجلسی، شیرینی ها و دسرهای مختلف استفاده می کنند.
از آنجایی که، کیک و شیرینی های شکلاتی بسیار پرطرفدار هستند، مصرف مواد اولیه آن ها نیز همچون کرم کاکائو به شدت بالا است به خصوص طعم فندقی آن که تولیدکنندگان ترجیح می دهند آن را به صورت آماده و حاضری خریداری کنند.
کافه رستوران ها نیز که ارائه دهنده انواع دسرهای ایرانی و خارجی هستند با کمک موادی همچون کرم کاکائو به دسرهای خود طعم لذیذی بخشیده و آن ها را به یک دسر محبوب عوام پسند تبدیل می کنند؛ بنابراین بیشترین استفاده از کرم کاکائو مربوط به طعم دهی و تزیین انواع دسر است.
کاربر کرم کاکائو سطلی کیلویی
کیکها: از کرم کاکائو در تهیه کیکهای شکلاتی استفاده میشود
پودینگ: کرم کاکائو گزینهای مناسب برای تهیه پودینگها است
تارتها: با کرم شکلات سطلی میتوان تارتهای خوشمزهای درست کرد
شیرینی:بسیاری از شیرینیها با کرم کاکائو پر میشوند
تزئین دسرها:استفاده از کرم کاکائو برای تزئین دسرها نیز رایج است.
چاشنی روی کیک: کرم کاکائو سطلی را میتوان به عنوان چاشنی روی کیکها استفاده کرد
سس شکلاتی: با مخلوط کردن کرم کاکائو قنادی و خامه، سس شکلات میتوان تهیه کرد
مغزی دونات و پیراشکی: از کرم کاکائو به عنوان مغز شکلات استفاده میشود
تهیه مافین و کلوچه:میتوان کرم شکلات سطلی را به خمیر مافین و کلوچه اضافه کرد