۳۰ تیر نقش لسیتین در کیک کیکپزی یک هنر و علم است. هر چند به نظر ساده میرسد، اما رسیدن به کیکی با بافت ایدهآل، رطوبت کافی و ماندگاری بالا میتواند چالشبرانگی... ادامه مطلب
۲۴ تیر کاربرد گوارگام در صنایع غذایی آیا میدانستید راز قوام و یکنواختی بستنی مورد علاقه شما، لطافت نانهای تازه و حتی پایداری سسهای سالاد در چیست؟ پاسخ در دل یک صمغ طبیعی... ادامه مطلب
۱۸ تیر انواع ترافل رنگی هیچ چیز به اندازه یک دسر زیبا و خوش آب و رنگ، نمیتواند لحظات ما را شیرینتر و جشنهایمان را دلانگیزتر کند. اما راز این همه جذابیت چیس... ادامه مطلب
۱۷ خرداد بهترین مارک شکلات سکه ای شکلات سکهای، این دایرههای کوچک و خوشطعم، از جمله پرکاربردترین انواع شکلات در صنعت قنادی و شیرینیپزی هستند. از ذوب کردن برای پوشش کی... ادامه مطلب
۱۵ خرداد انواع شکلات تخته ای شکلات، این ماده غذایی دوستداشتنی و پیچیده، ریشه در تمدنهای باستانی آمریکای مرکزی دارد و امروزه در اشکال و طعمهای بیشماری در سراسر ج... ادامه مطلب
۱۲ خرداد پودر کاکائو قلیایی چیست دنیای آشپزی و شیرینیپزی، سرشار از مواد اولیه متنوعی است که هر یک ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارند. در این میان، پودر کاکائو جایگاه ... ادامه مطلب
۱۰ خرداد پودر کاکائو هلندی یا ترک دنیای آشپزی و قنادی، سرشار از انتخابهای دقیق و گاه گیجکننده است؛ انتخابهایی که میتوانند تفاوت چشمگیری در نتیجه نهایی یک دستور پخت ا... ادامه مطلب
۰۷ خرداد با شکلات سکه ای چی درست کنم شکلات سکهای، این دانههای کوچک و فریبنده، گویی عصارهی لذت را در خود جای دادهاند. با ظاهری ساده و کاربردی، آنها قدرتی شگفتانگیز در ... ادامه مطلب
۰۶ خرداد چرا شکلات چیپسی در کیک ته نشین میشود پختن یک کیک شکلات چیپسی خانگی با بافتی نرم و شکلاتهایی که به طور یکنواخت در هر لقمه پخش شدهاند، آرزوی هر آشپزی است. اما گاهی اوقات، پ... ادامه مطلب
۰۵ خرداد طرز تهیه پفیلای رنگی با اسمارتیز این خوراکی ساده و خوشمزه، با رنگهای جذاب و طعم شیرین اسمارتیز ترکیب شود! پفیلا رنگی با اسمارتیز، یک ایده خلاقانه و هیجانانگیز است که ... ادامه مطلب