طرز تهیه ترامیسو با مواد مختلف
ترامیسو یکی از دسرهای خوشمزه است که به دلیل پرطرفدار بودنش با موادمختلف تهیه میشود. دستور تهیه انواع ترامیسو را با ما دنبال کننdn.
طرز تهیه ترامیسو با پتی بور و خامه صبحانه
مواد لازم
- پنیر خامه ای: ۱ عدد کوچک
- خامه صبحانه :۱ عدد
- شکر : ۱/۳ پیمانه
- کافی میکس: ۱ فنجان
- بیسکویت پتی پور ۱ بسته
- پودر کاکائو فله : به مقدار لازم
ترفندهای تیرامیسو با پتی بور
۱٫ استفاده از پنیر خامهای کم نمک و بدون نمک
۲٫ استفاده از خامه قنادی به جای خامه صبحانه
۳٫ استفاده از دو مدل بیسکویت پتی بور
۴٫ اضافه کردن مقداری وانیل به مواد پنیری
۵٫ استفاده از پودر کاکائو
ترامیسو با بیسکویت پتی بور و شیر
مواد مورد نیاز
- بیسکویت پتی بور : ۳ بسته
- شیر : ۲ لیوان
- شکر :۱ لیوان
- پودر کاکائو : ۲ قاشق
- کره :۵۰ گرم
- خامه : ۴ قاشق غذاخوری
- موز: ۱ عدد
- شکلات تلخ : ۵۰ گرم
- آرد : ۲ قاشق غذاخوری
برای شروع، آرد و پودر کاکائو را الک کنید تا از گلولههای کوچک آنها خلاص شوید. سپس شیر و شکر را در یک ظرف مخصوص بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکرها حل شود. وقتی شکر کاملاً حل شد، آرد و پودر کاکائو را به آرامی به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و هم زنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
حالا نوبت به اضافه کردن شکلات تلخ، کره و خامه است. این مواد را به مخلوط قبلی اضافه کرده و هم زنید تا شکلاتها آب شوند. حالا میتوانید حرارت را خاموش کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
برای تدارک دادن ترامیسو، یک ظرف (ترجیحاً پیرکس) را پهن کنید و یک لایه از بیسکویت پتی بور را در کف ظرف بچینید. سپس روی آن یک لایه از سس شکلاتی که تهیه کردهاید، بریزید. دوباره یک لایه از بیسکویت و سپس یک لایه از موز حلقه شده را بچینید. این کار را ادامه دهید تا بیسکویتها تمام شود و لایهی آخر سس شکلاتی باشد.
در پایان، روی ترامیسو خود را با شکلات رنده شده یا شکلات سطلی تزئین کنید تا ظاهر زیبا و جذابی داشته باشد. سپس ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد بیسکویتها بروند.حالا ترامیسو آماده است! میتوانید آن را از یخچال خارج کرده و به کمک پلاستیک، آن را به ظرف مورد نظر برای پذیرایی منتقل کنید.
طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای
- خامه: یک و یکچهارم پیمانه
- وانیل مایع :یک قاشق چایخوری
- پنیر خامهای :یک فنجان
- کره : ۷۰ گرم
- خامه فرمگرفه :یکچهارم فنجان
- خامه ترش:دو قاشق غذاخوری
- اسپرسور:دیک فنجان
- لیدی فینگر:سهچهارم فنجان
- پودر کاکائو: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
- زده تخممرغ :شش عدد
- شکر :سهچهارم پیمانه
- شیر :دوسوم فنجان