بلاگ

طرز تهیه ترامیسو با مواد مختلف

طرز تهیه ترامیسو

ترامیسو یکی از دسرهای خوشمزه است که به دلیل پرطرفدار بودنش با موادمختلف تهیه میشود. دستور تهیه انواع ترامیسو را با ما دنبال کننdn.

 

طرز تهیه ترامیسو با  پتی بور و خامه صبحانه

مواد لازم

 

  • پنیر خامه ای: ۱ عدد کوچک
  • خامه صبحانه  :۱ عدد
  • شکر : ۱/۳ پیمانه
  • کافی میکس: ۱ فنجان
  • بیسکویت پتی پور    ۱ بسته
  • پودر کاکائو فله  :  به مقدار لازم
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه و شکر را در یک کاسه مخلوط کرده و به طور کامل هم بزنید تا شکر حل شود. سپس مواد را داخل یک قیف پلاستیکی قرار داده و آماده می‌شود.
مرحله دوم: پودر کردن بیسکویت
بیسکویت پتی بور را به صورت ساده یا کاکائویی پودر کنید. مقداری از بیسکویت را داخل لیوان قرار داده و با گوشت کوب دستی کمی له کنید.
مرحله سوم: آماده سازی قالب
می‌توانید این دسر را به صورت قالبی یا در لیوان‌های تک نفره آماده کنید. اگر به صورت قالبی تهیه می‌کنید، ظرف پیرکس را انتخاب کنید و کف آن را با نایلون پوشانده و سپس برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: تهیه تیرامیسو
بعد از آماده سازی بیسکویت، مقداری از آن را در قالب یا لیوان قرار داده و روی آن مقداری از مخلوط پنیر خامه‌ای را ریخته و سپس با پودر کاکائو الک کنید. این کار را تا پر شدن قالب یا لیوان ادامه دهید.
در نهایت، تیرامیسو را برای ۱ ساعت در یخچال قرار داده و سپس آن را سرو کنید. این دسر خوشمزه و خوش طعم را می‌توانید به همراه چای و قهوه و کافی میت فله گرم لذت ببرید.
طرز تهیه ترامیسو

 ترفندهای تیرامیسو با پتی بور

۱٫ استفاده از پنیر خامه‌ای کم نمک و بدون نمک

برای تهیه تیرامیسو با پتی بور، از پنیر خامه‌ای کم نمک و بدون نمک استفاده کنید. زیرا ریختن پنیر خامه‌ای نمکی، مزه تیرامیسو را شور می‌کند و این موضوع می‌تواند از لذت دسر کاسته و آن را کمتر جذاب کند.

۲٫ استفاده از خامه قنادی به جای خامه صبحانه

شما می‌توانید به جای خامه صبحانه، از خامه قنادی استفاده کنید. یادتان باشد که در صورت استفاده از خامه شیرین قنادی، مقدار شکر را کاهش دهید تا دسر شما نهایتاً شیرین شود.

۳٫ استفاده از دو مدل بیسکویت پتی بور

برای زیباتر شدن ظاهر دسر تیرامیسو، از دو مدل بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی استفاده کنید. این کار باعث می‌شود دو رنگ مختلف در دسر شما وجود داشته باشد و ظاهر آن را زیباتر کند.

۴٫ اضافه کردن مقداری وانیل به مواد پنیری

برای بهتر شدن طعم و عطر تیرامیسو، مقداری وانیل را به مواد پنیری اضافه کنید. این کار باعث می‌شود طعم دسر شما بهتر و مطلوب‌تر شود.

۵٫ استفاده از پودر کاکائو

در صورت تمایل، می‌توانید مقداری پودر کاکائو  و یا شکلات تخته ای قنادی را به روش بن ماری آب کنید و قبل از ریختن مواد پنیری، روی بیسکویت‌ها بریزید. این کار باعث می‌شود ظاهر دسر شما زیباتر شود و طعم آن را بهبود بخشید.
طرز تهیه ترامیسو

ترامیسو با بیسکویت پتی بور و شیر

 

مواد مورد نیاز

 

  • بیسکویت پتی بور : ۳ بسته
  • شیر : ۲ لیوان
  • شکر :۱ لیوان
  • پودر کاکائو  : ۲ قاشق
  •  کره :۵۰ گرم
  • خامه : ۴ قاشق غذاخوری
  • موز:   ۱ عدد
  • شکلات تلخ  :   ۵۰ گرم
  • آرد :  ۲ قاشق غذاخوری

 

برای شروع، آرد و پودر کاکائو را الک کنید تا از گلوله‌های کوچک آن‌ها خلاص شوید. سپس شیر و شکر را در یک ظرف مخصوص بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر‌ها حل شود. وقتی شکر کاملاً حل شد، آرد و پودر کاکائو را به آرامی به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و هم زنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

حالا نوبت به اضافه کردن شکلات تلخ، کره و خامه است. این مواد را به مخلوط قبلی اضافه کرده و هم زنید تا شکلات‌ها آب شوند. حالا می‌توانید حرارت را خاموش کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

 

برای تدارک دادن ترامیسو، یک ظرف (ترجیحاً پیرکس) را پهن کنید و یک لایه از بیسکویت پتی بور را در کف ظرف بچینید. سپس روی آن یک لایه از سس شکلاتی که تهیه کرده‌اید، بریزید. دوباره یک لایه از بیسکویت و سپس یک لایه از موز حلقه شده را بچینید. این کار را ادامه دهید تا بیسکویت‌ها تمام شود و لایه‌ی آخر سس شکلاتی باشد.

 

در پایان، روی ترامیسو خود را با شکلات رنده شده  یا شکلات سطلی تزئین کنید تا ظاهر زیبا و جذابی داشته باشد. سپس ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها بروند.حالا ترامیسو آماده است! می‌توانید آن را از یخچال خارج کرده و به کمک پلاستیک، آن را به ظرف مورد نظر برای پذیرایی منتقل کنید.

 

طرز تهیه ترامیسو

 

طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای

 

  • خامه: یک و یک‌چهارم پیمانه
  • وانیل مایع :یک قاشق چای‌خوری
  • پنیر خامه‌ای :یک فنجان
  • کره : ۷۰ گرم
  • خامه فرم‌گرفه :یک‌چهارم فنجان
  • خامه ترش:دو قاشق غذاخوری
  • اسپرسور:دیک فنجان
  • لیدی فینگر:سه‌چهارم فنجان
  • پودر کاکائو: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • زده تخم‌مرغ :شش عدد
  • شکر :سه‌چهارم پیمانه
  • شیر :دو‌سوم فنجان

 

در مرحله اول تهیه تیرامیسو با پنیر خامه، باید مواد لازم را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار در دمای اتاق قرار دهید. پس از گذشت این زمان، به تخم‌مرغ‌ها مراجعه کرده و سفیده و زرده را از هم جدا کنید. برای تهیه تیرامیسو به شش عدد زرده بزرگ نیاز دارید.
در مرحله دوم، باید کاسترد را آماده کنید. برای این کار، یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر در آن مخلوط کنید. سپس مقدار شیر مورد نظر را به این ترکیب اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مواد را به طور مداوم هم بزنید تا به نقطه جوش برسند. اجازه دهید که به مدت یک دقیقه با حرارت کم بجوشد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. در نهایت، کاسترد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
در ادامه خامه فرم گرفته را به همراه وانیل در یک کاسه بریزید و به مدت چند دقیقه هم بزنید تا قله‌های سفتی شکل بگیرد. سپس آن را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید. در همان کاسه، پنیر خامه‌ای، کره نرم‌شده، خامه ترش و خامه غلیظ را اضافه کنید و با هم‌زن برقی یا دستی به مدت چند دقیقه به خوبی مخلوط کنید. سپس ظرف کاسترد را از یخچال خارج کرده و مخلوط را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
در مرحله آخر در یک کاسه کوچک قهوه تهیه کنید. بیسکویت‌ها را در کف ظرف بچینید. وقتی قهوه کمی خنک شد، با استفاده از برس شیرینی‌پزی، دو طرف لیدی‌فینگرها را به قهوه آغشته کنید. سپس نیمی از فیلینگ را به آرامی با لیسک روی لیدی‌فینگرها پخش کنید و کمی خامه نیز روی آن بمالید.
این مراحل را تا زمانی که بیسکویت‌ها و فیلینگ تمام شوند، تکرار کنید. در پایان، مقداری خامه روی سطح آن بزنید و پودر کاکائو را به طور یکنواخت روی تیرامیسو بپاشید. تیرامیسو را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود و با شکلات چیپسی آن را تزین کنید