بررسی قیمت ثعلب بستنی برای خرید عمده ؟
آنچه در این مقاله میخوانیم...
قیمت ثعلب بستنیپودر ثعلب چیست؟ کاربرد و مصارف پودر ثعلب(CMC) انواع ثعلب را نام ببرید؟ ثعلب در بستنی چه کاربردی دارد؟آموزش درست کردن بستنی با ثعلب در منزل مرحله اولمرحله دوممرحله سومقیمت پودر ثعلب بستنی CMC
قیمت ثعلب بستنی
قیمت ثعلب بستنی (CMC) مرکز ما کاملا مناسب است و تولیدکنندگان بستنی سنتی یا وانیلی و محصولات مشابه می توانند آن را به صورت نامحدود و در تناژ دلخواه خود سفارش دهند. محصولات اولیه ارائه شده توسط بازرگانی سورن از تولید کنندگان معتبر جهانی تهیه شده و به صورت عمده و نامحدود در اختیار کادر تولید قرار می گیرد.
پودر ثعلب چیست؟
رایج ترین کاربرد ثعلب در بستنی سازی است. ثعلب به عنوان نشاسته استفاده می شود. روباه حاوی مواد نشاسته ای است و این ماده ای است که بستنی را کشدار می کند. با ثعلب به راحتی می توانید بستنی درست کنید.
از نظر خواص شیمیایی و فیزیکی مورد نیاز در محیط استفاده، CMC معمولاً به جای نشاسته و مواد طبیعی محلول در آب استفاده می شود که نسبتاً گران هستند. به دلیل ماهیت اقتصادی آن در سال های اخیر مورد توجه ویژه قرار گرفته است. تکنولوژی و کیفیت CMC امکاناتی را فراهم کرده است تا بتوان از آن در بسیاری از کاربردها مانند مواد غذایی استفاده کرد.
از CMC در ساخت نوشیدنی های اسیدی بر پایه شیر، نوشیدنی های شکلاتی فوری، بستنی، پنیرها، شربت ها، ماست های میوه ای، سوپ ها و سس ها، محصولات نانوایی استفاده می شد.
سی ام سی خوراکی (CMC) یا کربوکسی متیل سلولز خوراکی با گریدهای E466 یا E469 در بازار موجود است. از این ماده در تولید بستنی، انواع دسر، ژلاتین، آب نبات و … نیز استفاده می شود.
کاربرد و مصارف پودر ثعلب(CMC)
CMC نوعی اتر سلولزی است که به راحتی در آب حل می شود.
این ماده به عنوان افزودنی غذایی و تولید مواد غذایی از جمله فوندانت استفاده می شود.
CMC ها در بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی موجود می باشند.
عملکرد اصلی آن در صنایع غذایی به عنوان غلیظ کننده، تثبیت کننده، مواد تشکیل دهنده و غیره است.
کاربردهای CMC:
۱- حجم دهنده و تثبیت کننده
۲-تاثیر بر پروتئین ها
۳- آب دوست و آب رسان بودن
۴- اثر تعلیق
۵- تأثیر در ظاهر
۶- خواص ژل
۷- بهبود خواص فیزیکی
امروزه جدای از تولید انواع بستنی، از ثعلب برای انواع ژله بریلوها برای روکش کیک استفاده می شود که در رنگ های مختلف و طعم های جدید در بازار موجود است.
انواع ثعلب را نام ببرید؟
ثعلب انواع مختلفی با نام های مختلف دارند که برخی از آنها کاملاً متفاوت هستند اما به ثعلب معروف هستند. مانند:
- ثعلب ژاپنی که طلوع خورشید نیز نامیده می شود.ثعلب چینی که به آن ساندوز نیز می گویند.
- ثعلب معمولی که ثعلب شاندونگ و ثعلب سی ام سی نیز نامیده می شود.
- ثعلب دانمارکی برای بستنی سنتی
در بین انواع ثعلب انواع سان رز و دانمارکی بیشتر از انواع دیگر رایج و شناخته شده است.
ثعلب در بستنی چه کاربردی دارد؟
ثعلب به طور کلی در تولید بستنی سنتی استفاده می شود. حاوی مواد نشاسته ای است و بستنی را کشدار می کند. با ثعلب می توانید به راحتی در خانه بستنی درست کنید.
در دوره قاجاریه پای بستنی اروپایی به ایران رسید.
در این زمان بستنی سازان ایرانی با افزایش مقدار خامه و افزودن گلاب و زعفران پایه های تولید بستنی سنتی را پایه گذاری کردند تا این دسر خوشمزه را به ایرانیان نزدیکتر کنند. جالب است بدانید که بعدها بستنی سنتی ایران به دنیای غرب راه یافت و حتی در پاریس و لس آنجلس نیز محبوبیت قابل توجهی پیدا کرد.
نقش ثعلب در تولید قوام بستنی و خاصیت کشسانی بستنی است. البته امروزه در تولید صنعتی بستنی، خامه، برخی آدامس های طبیعی و یا جایگزین های دیگر استفاده می شود. منابع محدود ثعلب، گرانی آن و مضرات استفاده زیاد از آن از دلایل عدم استفاده از ثعلب در تولید بستنی ذکر شده است.
آموزش درست کردن بستنی با ثعلب در منزل
مواد لازم جهت تهیه بستنی با ثعلب در منزل:
- شیر پرچرب: ۴ پیمانه
- ثعلب: ۲ قاشق چایخوری
- شکر: ۲ لیوان
- گلاب: ۱/۲ پیمانه
- خلال پسته: ۲ قاشق غذاخوری
- خامه: ۱۰۰ گرم
- زعفران یا وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
- اسانس غذا، هل یا گل رز: به مقدار لازم
مرحله اول
برای تهیه بستنی سنتی ایرانی ابتدا یک سینی بزرگ و لبه دار انتخاب می کنیم و خامه را داخل سینی می ریزیم و با قاشق خامه را کف سینی پخش می کنیم تا قطر خامه به ۲ میلی متر برسد و سینی را داخل سینی می گذاریم. فریزر. تا کرم یخ بزند.
(بهتر است از خامه کم چرب استفاده شود تا خامه در فریزر یخ بزند) سپس شیر را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد سپس حرارت را ملایم کرده و گلاب و زعفران دم کرده را به مواد اضافه می کنیم و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس ثعلب را به شکر اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا ثعلب تمام شکر را بپوشاند و سپس به مواد شیر اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود و شکر غلیظ شود. .
وقتی بستنی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و در ظرفی می ریزیم و یخ را در ظرف بزرگتری می ریزیم و ظرف بستنی را در یخ می گذاریم و بستنی را با همزن خوب هم می زنیم تا غلیظ شود.
مرحله سوم
بعد بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر می گذاریم و بعد خارج می کنیم و دوباره بستنی را با همزن می زنیم تا کش دار شود و در فریزر می گذاریم. این کار را ۴ تا ۵ بار انجام می دهیم تا بستنی صاف و کشدار شود.
سپس بستنی را از فریزر خارج می کنیم و خامه یخ زده را از فریزر خارج می کنیم و خامه را با چاقو به شکل مستطیل های کوچک برش می دهیم و به بستنی اضافه می کنیم. خلال پسته را هم به بستنی اضافه می کنیم.
و بستنی را زیر و رو می کنیم تا خلال پسته و خامه یخ زده روی تمام قسمت های بستنی پوشانده شود و در صورت تمایل می توانید کمی اسانس هل به بستنی اضافه کنید و سپس بستنی را برای ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
قیمت پودر ثعلب بستنی CMC
مرکز ما یکی از توزیع کنندگان مواد اولیه و یکی از مراکز عرضه پودر ثعلب خالص و اصل در کشور می باشد. خلوص پودر ثعلب بسیار مهم است زیرا مانند سایر مواد اولیه در طعم نهایی محصول تاثیر زیادی دارد و برای حفظ کیفیت محصول اصلی باید از مراکز معتبر خریداری شود. در رابطه با مواد اولیه بهترین گزینه خرید از بازرگانان است زیرا این شرکت ها تجربه لازم را در زمینه واردات و صادرات محصولات دارند و مواد اولیه وارداتی را با اصالت تضمین شده در اختیار تولیدکنندگان سراسر کشور قرار می دهند.