نقش لسیتین در صنایع غذایی | مهمترین کاربرد Soy lecithin
نقش لسیتین در صنایع غذایی Soy lecithin بسیار گسترده است. بهطوریکه لسیتین را میتوان یکی از اجزاء اصلی بیشتر مواد غذایی دانست. مهمترین نقش لسیتین در صنایع غذایی تثبیت مواد اولیه آن میباشد. لسیتین به شکلهای مختلفی در بازار موجود است. لسیتین مایع به رنگ زرد و قهوهای بوده و در تهیه محصولات غذایی مختلف مورداستفاده قرار میگیرد. لسیتین در بستهبندیهای مختلف و در وزنهای متفاوتی توسط بازرگانیهای ایرانی وارد میشود. این مراکز لسیتین را به شکل حضوری و اینترنتی عرضه میکنند.
لسیتین چگونه مادهای است؟ Soy lecithin
ممکن است این سؤال برای شما پیش آید که لسیتین چگونه مادهای است؟ و از چه منابعی به دست میآید. لسیتین نوعی بافت چربی است. این ماده اولین بار در زرده تخممرغ کشف شد. البته لسیتین در منابع گیاهی و حیوانی متعددی وجود دارد. این ماده را میتوان از منابع مختلف مانند پنبهدانه، کلزا، تخمه آفتابگردان و سویا نیز استخراج کرد. ازآنجاییکه قیمت هر یک از این محصولات متفاوت است؛ لسیتین با توجه به نوع منبع آن دارای قیمتهای مختلفی خواهد بود.
این محصول قابلیت جذب آب و چربی را دارد. لسیتین سویا دارای خواص زیاد برای سلامتی نیز بوده و هیچ آسیبی به بدن وارد نمیکند. ازآنجاییکه قیمت این محصول نیز مناسب بوده بسیار از تولیدیهای مواد غذایی از این ماده بهعنوان افزودنی اصلی استفاده میکنند. لسیتین باعث شده ترکیبات مواد اولیه بهتر شده و ماندگاری محصولات غذایی نیز افزایش یابد؛ بنابراین نقش لسیتین در صنایع غذایی تثبیت مواد اولیه میباشد.
مهمترین کاربردهای لسیتین
لسیتین دارای کاربردهای متعددی است. از مهمترین کاربردهای لسیتین Soy lecithin میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تولید انواع شکلات
- تولید انواع کیک و بیسکویت
- تولید نان
علاوه بر صنایع غذایی لسیتین در صنایع دیگر نیز مورداستفاده قرار میگیرد. از دیگر کاربردهای این ماده میتوان موارد زیر را نام برد:
- صنایع دارویی
- صنایع آرایشی و بهداشتی
- صنایع نقاشی
- پلاستیکسازی
- تولید غذای حیوانات
- تولید مکملهای غذایی و … .
بهطورکلی نقش لسیتین در صنایع غذایی بسیار زیاد بوده و از این محصول در تولید مواد غذایی مختلف استفاده میشود. میتوان لسیتین پودری و مایع را با توجه به نوع محصول تولیدی خریداری کرده و نتایج فوقالعاده آن را مشاهده کرد.
-
بیشتر بخوانید: پودر کافی میت
نقش لسیتین در صنایع غذایی
نقش لسیتین در صنایع غذایی مختلف میتواند متفاوت باشد. با توجه به نوع محصول تولیدی لسیتین از خاصیت متفاوتی برخوردار است. بهطورکلی میتوان از مهمترین نقش لسیتین در صنایع غذایی به موارد زیر اشاره کرد:
- جلوگیری از چسبندگی مواد اولیه محصولات غذایی
- جلوگیری از چسبندگی مواد اولیه ترکیبات غذایی به قالب و ظرف
- بهبود بافت و خوشطعم شدن محصولات غذایی
- افزایش طول عمر و ماندگاری محصولات غذایی
- کاهش مصرف کره کاکائو و چربی
- تثبیت تخمیر و یکدست شدن خمیر محصولتی مانند کیک و نان
- کاهش مصرف تخممرغ در محصولاتی مانند کیم و بیسکویت
- افزایش حجم خمیر
- جلوگیری از یخزدگی محصولات غذایی و… .
بهطورکلی لسیتین برای افزایش حجم محصولات غذایی و ماندگاری بیشتر آنها استفاده میشود. لسیتینی که برای محصولات خوراکی استفاده میشود معمولاً به شکل مایع است. این محصول از رنگی شفاف برخوردار بوده و دارای بهترین کیفیت است.
- درباره سایر محصولات وارداتی: پودر سی ام سی
واردکننده بهترین برندهای لسیتین خوراکی
لسیتین محصولی است که از کشورهای خارجی وارد میشود. هند یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لسیتین سویا است. این کشور لسیتین را با برندهای تجاری مختلفی همچون لسیتین گجرات، لسیتین ویپی و لسیتین گلوبال تولید و عرضه میکند. هر یک از این برندها دارای ویژگیها، قیمت و مشخصات مختلفی است.
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]مجموعه تولیدی و بازرگانی سورن یکی از مراکز واردکننده بهترین برندهای لسیتین خوراکی است.[/box] این مجموعه میتواند لسیتین مورد صنایع غذایی مختلف را با هر تناژی فراهم نماید. سورن برای دسترسی بهتر مشتریان امکان ثبت سفارش غیرحضوری را نیز فراهم نموده است. محصولات سورن با بهترین کیفیت و مناسبترین نرخ به مشتریان عرضه میشوند.