مراکز خرید کنجد روز سفید مرغوب در ایران
مراکز خرید کنجد در ایران
مراکز خرید کنجد، این محصول را به صورت عمده با قیمت مناسب و آنلاین به فروش می رسانند.
کارایی بالای این محصول و کیفیت آن از جمله عواملی است که در فروش عمده آن موثر است.
کنجد یکی از پرمصرف ترین غذاهای مقوی است و بسیاری از بیماری ها را درمان می کند.روغن کنجد مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است به همین دلیل کنجد سفید ایرانی به مقدار زیاد به روش های مختلف سرو می شود.
در مجموعه بازرگانی سورن علاوه بر کنجد انواع پودر کاکائو، پودر نارگیل، پودر قهوه، لسیتین، پودر ژلاتین، سی ام سی (پودر ثعلب) و ده ها ماده اولیه دیگر توزیع می شود که در قسمت های مختلف این سایت توضیح داده شده است و اگر شما تولید کننده شیرینی پزی هستید توصیه می کنیم این مطالب را نیز مطالعه کنید.
خواص و مزایای استفاده از کنجد چیست؟
کنجد، یکی از سالم ترین و مغذی ترین دانه های روی زمین، دانه ای ترد و معطر است که می تواند با خواص فراوانی که برای بدن دارد شما را شگفت زده کند. این دانه حاوی مواد معدنی و ویتامین های مختلفی از جمله اسید پانتوتنیک، ویتامین E، کلسیم، فسفر، سلنیوم و … است و به همین دلیل توانسته خود را در فهرست سالم ترین غذاهای دنیا جای دهد.
اگر می خواهید از دیابت پیشگیری کنید، کم خونی را درمان کنید و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشید، کنجد را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
این دانه فوق العاده را در رژیم غذایی خود قرار دهید و شاهد بهبود سلامت خود باشید. از خواص کنجد برای بدنمی توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱٫ منبع عالی پروتئین گیاهی است.
۲٫ از دیابت جلوگیری می کند.
۳٫ کم خونی را درمان می کند.
۴٫ سلامت قلب و عروق را افزایش می دهد.
۵٫ خاصیت ضد سرطانی دارد.
۶٫ سلامت دستگاه گوارش را افزایش می دهد.
۷٫ آرتریت روماتوئید را تسکین می دهد.
۸٫ افزایش سلامت دستگاه تنفسی
۹٫ شما را از آسیب تشعشع محافظت می کند.
۱۰٫ افزایش سلامت استخوان ها
۱۱٫ برای سلامت دهان مفید است.
۱۲٫ اضطراب را درمان می کند.
۱۳٫ سطح کلسترول را کاهش می دهد.
۱۴٫ برای بینایی خوب است.
۱۵٫ اندام ها را تغذیه می کند.
۱۶٫ کاهش سطح فشار خون
۱۷٫ خاصیت ضد التهابی دارد.
۱۸٫ خاصیت درمانی دارد.
۱۹٫ آفتاب سوختگی را درمان می کند.
۲۰٫ پوست را سم زدایی می کند.
۲۱٫ مناسب برای نوزادان
۲۲٫ پوست را روشن می کند.
۲۳٫ ترک خوردگی کف پا را درمان می کند.
۲۴٫ به رشد مو کمک می کند.
۲۵٫ از مشکلات پوست سر جلوگیری می کند.
[hwgold-dash bcolor=”#fd7″ align=”right” ]بیشتر بخوانید: پودر کافی میت [/hwgold-dash]
کنجد کدام کشور بهتر است؟
دانه های کنجد در کشورهای مختلف در بازار ایران تولید می شود. برخی از انواع کنجد موجود در بازار ایران عبارتند از:
کنجد ایرانی: کنجد ایرانی معمولا تیره رنگ است. بنابراین بهتر است از این کنجد برای روغن گیری استفاده نکنید. زیرا ممکن است رنگ روغن تیره شود. از طرفی کنجد ایرانی گزینه مناسبی برای تولید ارده است.بیشتر کنجد ایران در مناطق خوزستان، جیرفت، بوشهر، لار، شمال کشور و اصفهان کشت می شود.
کنجد ایرانی در مناطق مختلف قیمت های متفاوتی دارد و بیشتر برای ارده استفاده می شود و بهترین گزینه است.
کنجد پاکستانی: کنجد پاکستانی معمولا در رنگ های مشکی و خاکستری موجود است. استخراج روغن کنجد پاکستانی مناسب است و قیمت کنجد خاکستری ارزانتر از کنجد سیاه است.
کنجد هندی: کنجد هندی تقریباً کیفیت و ظاهری مشابه کنجد ایرانی دارد. میزان چربی این کنجد نیز کم است، بنابراین برای روغن کاری انتخاب خوبی نیست.
کنجد سودانی: کنجد سودانی با طعمی شیرین و قیمتی مناسب موجود است و انتخاب مناسبی برای تولید آرد می باشد.
کنجد افغانی: کنجد افغانستان برای استخراج روغن بسیار مناسب است. بنابراین قیمت بالاتری دارد.
کنجد چینی: کنجد چینی نیز با قیمت مناسب موجود است. این کنجد پوست کنده و آماده است. به همین دلیل بیشتر در تولید شیرینی، شکلات و شیرینی پزی استفاده می شود.
کنجد چینی: معمولا پوست کنده می شود و بیشتر در پخت و شیرینی پزی استفاده می شود.
کنجد آرژانتینی:در بازار موجود است اما اطلاعات زیادی بدست نیامده است.
[hwgold-dash bcolor=”#fd7″ align=”right” ]کنجد که یکی از سالم ترین و مغذی ترین دانه های روی زمین است، دانه ای ترد و معطر است که می تواند با خواص فراوانی که برای بدن دارد شما را شگفت زده کند.[/hwgold-dash]
بهترین کنجد برای کدام کشور است؟
در آسیا، میانمار و هند بزرگترین تولیدکنندگان این محصول کشاورزی در دهه اخیر هستند.
در قاره آفریقا، کنجد را می توان با استفاده از تکنیک های مدرن کشاورزی و با حمایت دولت تانزانیا به تولید انبوه رساند. علاوه بر این، شعبه کوسیتا در تانزانیا به طور فعال آموزش کشاورزان را در زمینه نرم افزارها و ابزارهای آموزش از راه دور آغاز کرده است که اطلاعات مفید کشاورزی را در اختیار کشاورزان قرار می دهد.
این دلایل باعث شد تانزانیا در سال ۲۰۱۷ به بزرگترین تولیدکننده کنجد در جهان تبدیل شود که میزان تولید آن در سال ۲۰۱۷ بیش از ۸۰۰۰۰۰ تن بوده است.
در سال ۲۰۱۷، تانزانیا، میانمار و هند روی هم ۴۲ درصد کنجد جهان را تولید کردند.
همچنین در دهه گذشته ۶ کشور نقش عمده ای در تولید کنجد داشتند. سودان، نیجریه، چین، هند، میانمار و تانزانیا کشورهای اصلی تولید کنجد هستند.
لازم به ذکر است که پس از سال ۲۰۱۴ سرعت تولید این محصول کاهش یافته است.
با این حال، کشورهایی مانند نیجریه و سودان جهش خوبی در تولید کنجد داشته اند. در عوض، پس از سال ۲۰۱۴، چین شاهد کاهش قابل توجه تولید بود و برای تامین تقاضای داخلی، روی واردات سرمایه گذاری کرد.
[highlight-dash bkcolor=”linear-gradient(to right, #f7971e, #ffd200);” color=”white;” align=”right;” ]جهت مطالعه بیشتر: شکلات صبحانه سطلی آنیه ANIEH[/highlight-dash]
شرایط کشت کنجد چگونه است؟
این محصول کشاورزی از نظر ظاهر رنگ به دو نوع کلی طبقه بندی می شود. این دو نوع کنجد سفید و کنجد سیاه هستند.
این محصول در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری به خوبی رشد می کند و در این مکان ها کشت می شود. میزان بارندگی مورد نیاز این محصول کشاورزی سالانه ۶۲۵ تا ۱۱۰۰ میلی متر می باشد و باید گفت که برای برداشت محصول عالی و مرغوب دمای مناسب در زمان رشد بین ۲۵ تا ۳۷ درجه سانتی گراد خواهد بود.
همانطور که قبلا ذکر شد، گیاه کنجد بیشترین عملکرد را در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری دارد و باید انتظار داشت که در کشورهایی با این شرایط اقلیمی محصول خوبی برداشت شود و تولید کنجد ارزش بیشتری داشته باشد. با این حال، برخی از انواع کنجد در آب و هوای معتدل که نباید در طول رشد خیلی سرد باشد، رشد خوبی دارند.
شرایط خاک برای رشد مناسب کنجد بسیار مناسب است و این گیاه به خواص خاک مانند رطوبت و میزان مواد معدنی خاک بسیار وابسته است.